طرز تهیه برنج دمی قهوه ای

طرز تهیه برنج دمی قهوه ای

اگر بعد از خرید برنج قهوه ای دنبال طرز تهیه ان هستید باید بدانید در طرز تهیه برنج قهوه ای به‌صورت دمی، نیاز به موادی اضافه‌تر نسبت به دستورالعمل‌های بالا نداریم و فقط روش پخت متفاوت خواهد بود. از آن‌جایی که پخت برنج قهوه‌ای به‌صورت دمی کمی طول می‌کشد، بهتر است قبل از شروع آماده‌کردن سایر قسمت‌های غذا، آن را آماده کنید. حین انجام سایر کارهای پخت‌وپز، برنج را هم زیر نظر داشته باشید و تا زمانی که بقیه غذای شما آماده شود، برنج نیز آماده خواهد بود. مواد لازم مشابه روش قبل است.

آب و برنج را به مانند  برنج طارم هاشمی به همراه نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید.

مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

شعله را کم کنید و در قابلمه را روی آن بگذارید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزد.

پس از جذب آب، اجازه دهید ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بماند تا دم بکشد.

سپس زیر قابلمه را خاموش کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر هم بماند تا خوب جا بیفتد.

پس از آن، با چنگال برنج را هوادهی و سرو کنید.

نسبت آب به برنج در روش دمپختک:

برای برنج خیس شده: ۱ فنجان برنج+ ۱ و ۲/۱ فنجان آب

برای برنج خیس نشده: ۱ فنجان برنج + ۲ فنجان آب

مدت زمان دم کشیدن برنج قهوه ای با روش دمپختک:

برای برنج خیس شده: ۱۵ دقیقه + ۱۰ دقیقه

برای برنج خیس نشده: ۲۵ دقیقه + ۱۰ دقیقه

طرز تهیه برنج آبکش

مواد لازم:

۱ فنجان برنج قهوه‌ای (برنج قهوه‌ای دانه کوتاه، متوسط ​​یا بلند)

۶ لیوان آب نمک، سس سویا یا سایر چاشنی‌های دلخواه

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا هر روغن دیگر

طرز تهیه برنج قهوه ای:

یک قابلمه بزرگ آب را جوش بیاورید.

از حداقل ۶ فنجان آب برای پخت هر ۱ فنجان برنج قهوه‌ای استفاده کنید.

برنج را در یک آبکش توری ریز، زیر آب جاری بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.

برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید.

درجه حرارت را در صورت لزوم برای جلوگیری از سرریز شدن کاهش دهید، اما جوش را ثابت نگه دارید.

برنج را بدون درپوش به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید.

آب باقیمانده پخت را خالی کرده و برنج را آبکش نموده و به داخل قابلمه برگردانید.

می‌توانید برای ته‌دیگ ازنان، سیب‌زمینی یا گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به‌مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند.

سپس با چنگال برنج را هوادهی و دان‌دان کنید و سرو نمایید.

برای برنج وحشی از ۸ فنجان آب استفاده کنید و به مدت ۴۰ تا ۵۵ دقیقه بجوشانید، تا زمانی که نرم و لطیف شده، اما به خوبی جویده شود.

در انتها اگر خرید برنج کشت دوم داشتید و میخواهید درباره ی طرز پخت ان بدانید منتظر باشدی تا در مقالات بعدی در این باره خواهیم نوشت .

طرز تهیه برنج دمی قهوه ای

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه برنج دمی قهوه ای”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *